Wednesday, September 22, 2010

BARAN

Salam Syawal.

Benda ini memang aku peram masa Ramadhan lagi. Disebabkan Ramadhan adalah bulan mulia, kalau marah-marah kurang pulak pahala puasanya.

Kalian ada menyemak stats kalian? Applikasi terbaru blogspot ini mampu mengetahui siapa, apa dan dari mana viewers dari setiap pelosok negeri dan negara membaca catatan kita. Internet tu kan luas.

Seminggu sebelum raya, ada keyword sesat masuk ke dalam laman ini.

Keywordnya:

"Cara-cara menggugurkan anak"

Oh my!!!!

At first aku fikir, apa kejadah la cari benda tu?

Ini mungkin bertitik tolak daripada entry-entry lepas yang berkisarkan tentang pembuangan bayi. Gejala ni dah tak boleh bendung lagi dah. Hampir setiap hari kedengaran kes buang anak. Latest one adalah kes bayi yang dibuang ke luar tingkap, laporan beberapa syawal yang lalu.

Err siap ada pembukaan 'sekolah khas?'. Senyum.

Sayu tengok bayi yang tak bersalah mati macam tu aje.

Kau orang cuba check keyword melalui aplikasi ni


Aku sangat berterima kasih atas bacaan kalian lewat entry-entry terdahulu


Tapi entry lucah-seks tetap menjadi pilihan..aiyakk...


Korang cuba tengok keyword..Lawak owhh..ketawa sendiri...

FaizalSulaiman:---)Sana sini sibuk bercerita tentang serangan kejadah Malware. Eh siapa ada google chrome, leh tolong tengok site aku ni infected ke tak. Owhh sayang doh ngn blog ni. Ini ibarat bini no 2 I laa..hehehe (jgn marah org disana)pfttttt..

24 comments:

hanisah hassan said...

ya ker, boleh check...nak check jugak lah..

Nazz@Purple said...

ooo nazz baru tau..huhuhu

W. Hidney said...

tak perasan stats boleh check kat blogger. selama ni pakai 3rd party stats jer

terimas

MissNera said...

blog anda selamat dari serangan malware setakat ini.

FaizalSulaiman said...

hanisah hassan ---)boleh kak.cuba akak check:)

FaizalSulaiman said...

Nazz@Purple ---)hehehe..sama-sama berkongsi Nazz

FaizalSulaiman said...

W. Hidney ---)mari ramai-ramai menge-check,bro.hihi

FaizalSulaiman said...

MissNera---)Thanks nera!

bardboo said...

bini no 1 sape? haha..kt blog aku slao dpt keyword aksi terlampau..tp skali masuk gmbr kucing aku jek pon..haha..padan muka tertipu...

eqbalzack said...

malware tu apa? tupperware ke? hehe

FaizalSulaiman said...

bardboo ---)hahahaha..adalahh.hihi

ha cuba buat lagi.pagerank tinggi sehh

FaizalSulaiman said...

eqbalzack---)hehehehe..malware tu ringkasnya dicipta utk rosakkan sistem. Byk dah bloh kena attack malware..jadik boleh affect jumlah visitor, viewers semua.huhu. kalau guna google chrome, boleh cek blog abang dah kena attack ke tak

Pencacai Alim said...

aku tak tahu nk cek cmne..aku bodoh IT..

FaizalSulaiman said...

Pencacai Alim ---)hehe..kalu guna google chrome, ia akan detect "this site is harmful' mcm tulah. Kalau guna firefox, bila kita masuk web tu, akan kuar 'jentayu.com'

mcm2 la ni

mr.syazwan said...

aah ler ku baru tgk

waaa blog sekarang da maju

tpi ku nya xla mcm hang ramai kan...

huhu

FaizalSulaiman said...

mr.syazwan---)hehehehe..takla ramai sangat wan.biasa ajer.dlu masa memula dulu, seksa nak dapat follower.hehehe..komen2 pun sama

mR.sYaH said...

baru je perasan ttg tu minggu ni.stats namanya kan..

mmg teruk tu org skang smpi nk gugurkan anak.. ades apa nk jd.. blog ICA pun org kata ada malware..

Nurcita2 said...

Salam Faizal..

lama tidak myinggah ke sini...

al-maklum lah..kena pnyakit 'M'

hehehe...

salam lebaran ya..!! maaf lambat..!

ade juga yg cari cara2..tett..!!

mmg tak patut..yg bina sekolah tu...mahu senyum juga..tapi, senyum xsuka....

Mr.Ix said...

aku x install google chrome...xtau affected x blog aku tu...huhu

FaizalSulaiman said...

mR.sYaH ---)itulah Syah.masa bukak tu bulan Ramadhan..tanak maki dlam hati pulak kan. Nak publish ingat nak tunggu dulu.tak sempat nak capture guna 'paint'

FaizalSulaiman said...

Nurcita2 ---)hai nur!!nur pun macam lama dah tak update.hehehe..

tulah..macam pembukaan sekolah tu..err faizal agak kurang bersetuju..tp setakat ini itulah cara nak elak dari buang bayi..at least boleh pantau.

salam lebaran juga!

FaizalSulaiman said...

Mr.Ix---)mal, kalau mal buka adress blog mal, guna firefox,mal gunakan google.

then bila tengok search result tu, kalau ada tulis 'this site may harm your computer' maknannya dah kena malware dah tu.

satu lagi, kalau kita bukak, dia link terus pada 'jentayu.com'...dah kena malware jugak lah tu

Muhamad Zaki Zafir said...

dh try check td.ada keyword body mantap.satu tu je la.haha.

FaizalSulaiman said...

Muhamad Zaki Zafir ---body mantap tuu,hehehehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
The views of the writer are his own, and do not in any way reflect the views on other sites affiliated with this site, the staff involved with the site, or any other members of this site. It is your OWN RISK by reading all the entries. Please noted that all works inclusive short story and online novel in this site are written by the writer. You may share all the articles, but you've must consult with the writer.
Any inquiries, feel free to email the writer on faizalsulaiman85@gmail.com
ALL RIGHTS RESERVED

My other site: TUMBLR