Sunday, September 26, 2010

MAGIS DUNIA POTTER PT3: OFFICIAL TRAILER 2

Salam Syawal.

Bahagian pertama untuk epik Harry Potter.

Tayangan pada 19 November 2010--worldwide.

Also available in 3 D!

Berbanding trailer 1, trailer 2 HP memperlihatkan lebih banyak clues and hints yang damnnn tak sabar siut nak tunggu.

Antaranya:
1) Kemunculan Minister of Magic, Rufus Scrimgoer lakonan Bill Nighy

2) Serangan Death Eater dlm perkahwinan Bill Weasly dan Fleur Delacour dan kemuculan Patronus Kucing dari pihak Kementerian.'There are coming'

3) Puak2 Pure Blood membuat pemeriksaan atas 'Mud Blood' di Kemeterian. Kemuculan Dolores Umbridge dengan sut merah jambu dia.ohoo

4) Nagini meyerang di Malfoy Mansion

5) Kubur James dan Lilly Potter

6) White Tomb Dumbledore yang dicereboh Voldermort untuk mencuri Elder Wand

7) Simbol Azimat Maut

8) Rumah Xeno Lovegood yang diserang

9) 7 Potters!!waaaa




Esok review filem Magika!!

12 comments:

Faizal@PeJAY said...

syokkan citer harry Potter..magika best ke tak

airazulaikha said...

huhu..x sabar nak tgk hary potter..
buku yg ke 7 da baca..nak tgk movie je ..haha

mR.sYaH said...

buku dia dh baca.. nk tggu movie plak..

FaizalSulaiman said...

Faizal@PeJAY---)hehe..ha yang tu ko kena tunggu esok ye, bro:)

FaizalSulaiman said...

airazulaikha--)ada 2 part ni..kena tengok ni aira;)

FaizalSulaiman said...

mR.sYaH ---)hopefully hebat la movienya:)

Pencacai Alim said...

lama dh tak layan citer gini...dulu msa sblm akil baligh mmg layan beb

FaizalSulaiman said...

Pencacai Alim ---)hahaha..kira sapa layan citer ni belum akil baligh la?hoho..jahat ko:P

Nurcita2 said...

mmg minat harry potter...tpi...huhuhu

Mr.Ix said...

aku minat Harry Potter coz ni 1st english novel yg aku baca masa form 3....huhu..

ni final movie ke ada lg ni?

FaizalSulaiman said...

Nurcita2 ---)nur tengok ngan family la ek:)

FaizalSulaiman said...

Mr.Ix --)ni part 1 mal, part 2 bulan june thn depan

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
The views of the writer are his own, and do not in any way reflect the views on other sites affiliated with this site, the staff involved with the site, or any other members of this site. It is your OWN RISK by reading all the entries. Please noted that all works inclusive short story and online novel in this site are written by the writer. You may share all the articles, but you've must consult with the writer.
Any inquiries, feel free to email the writer on faizalsulaiman85@gmail.com
ALL RIGHTS RESERVED

My other site: TUMBLR