Friday, September 03, 2010

AKU BUKAN STALKER..TAPI MAHU JADI BLOGGER YANG BAIK MESRA SAJA.LOL


Salam Ramadhan, juga Salam Jumaat

Pernah kena stalk? Hendak2 dalam blogging?

Ok aku..tak pernah.

Stalk mungkin membuatkan ramai merasa tak selesa.

Ok la.. Aku malas nak cakap banyak.

Terus ke point utama.

Mungkin ada sesetengah blogger tertanya-tanya atau mungkin rimas sebab (mungkin) aku banyak kali komen kat blog korang. Tak orang pertama, kedua, tak kedua, ketiga and so forth. Ok tujuan aku bukan nak stalk ok. Sumpah takde.

Aku cuma nak jadi blogger yang rajin blogwalk. Rajin baca entry korang. Rajin folow blog yg best2. Yalah..lain orang lain ragam. Mana tau masa dok nak membalas komen tu, ada yang dok pelik sebab asyik aku je yg komen.

Aku nak rajin merayau2 ke blog. Tu je niatnya. Takde lain derr. Takdelah aku cakap tak serupa bikin bila aku tulis entry jadah macam ni kan?hehehehe..Taknakla 'ibarat mengajar ketam berjalan lurus pulak, kita yg mengajar terkengkang-kengkang jugak' Apa kes derr??

Yelah..sebelum menegur silap yg lain, kita perbetul diri sendiri dulu. Kalau sapa2 rasa tak selesa, sorry la weh. Bila ada je blogger yg update, memang aku terus baca tanpa tangguh2. Sharing story yg korang tulis tu semuanya memang best!

Apa2 pun thank you so much for being such a wonderful followers. Aku semakin sayang blog aku ni walaupun isinya kadang2 skema tegak, lawak ntah apa2, cerita ceriti yg peningkan kepala korang:)

Jadi lepas ni kalau terperasan aku memang manusia paling cepat komen entry korang tu, aku hanya jalankan tanggungjawab blogger yg berhemah. Hemah katanya!hehe

Jangan putus harap berblogging. Blogging menjadi seronok kalau kita leh kenal writer tu dengan lebih mendalam. Yalah...tak kenal maka tak chenta kan??

FaizalSulaiman:---)Sedaya upaya memberikan bahan terbaik untuk daily updates!

ps:harapnya entry ni leh menjawab kemushkilan beliau tentang aku..kononnya si stalker:)

Cuba nak menyiapkan FARCIR 49 dan 50 hari ini juga!

40 comments:

ASaDa RyutaRo said...

hahaha.. takpe.. takpe.. stalk la selalu. hehehe =P

FaizalSulaiman said...

ASaDa RyutaRo ----)yaaa aku akan selalu stalk belog kamu bro!hehe

thanks support:)

airazulaikha said...

blogging mmg sonok..hahah
stalker lah selalu...weee

shahirahkhairudin said...

nak majuk ngn FS selama tiga hari sebab takde blogwalk ke laman conteng SK pun.. :'(

hanisah hassan said...

erm.......stalker tak bagus ker...bagus kan..

Pencacai Alim said...

alalalalala..bile blk raya?

Lya said...

woh2.. dasyat sangat.. haha.. ada masa nak jenjalan mesti ada dalam 100-150 blog sekali jalan kan? hehe.. tapi musim raya ni orang ramai update pasal raya je kut =.="

[janji takkan update pasal raya, except kalau ada cerita best kat Negeri Cinta Bumi Kenyalang..

FaizalSulaiman said...

airazulaikha ---)ya aira.sudah pasti.aira bila nak update?hehehe

FaizalSulaiman said...

shahirahkhairudin ---)ok kejap..nak pi blog shira.jgn la majuk sayam.hehehehehe. FS folo sekali ok:)

FaizalSulaiman said...

hanisah hassan ---)adalah yang datang menegur hari tu.saya cma jalankan tanggungjawab blogger je.hihihi

FaizalSulaiman said...

Pencacai Alim ---)hehehe..umah ngan tempat keje dekat sgt bro.syukur:)

FaizalSulaiman said...

Lya ---)hahahha tak adalah banyak tu. sikit je.:))

shahirahkhairudin said...

yeay !! da tak majuk.. cayammm FS.. ekeke..

FaizalSulaiman said...

shahirahkhairudin ---)ngeh2.ok jgan nangis2 pose2 neh:) nanti batal:)hehe

'AQILAH said...

:D faizal..aku selalu stalk blog orang...aku akan bace entri dia dari mula sampai latest...hahaha aneh..termasuk blog kau..wewewe :D

FaizalSulaiman said...

AQILAH---)hehehe..at least jugak qilah.Ada geng!hehehehehehe

bardboo said...

ko stalk aku ye bro? haha..

FaizalSulaiman said...

bardboo ---)oh ko..nakal yo bard.nanti encik karim serang aku guano?hahahaha..blog ko lawa la weh.aku byk dpt tips dr blog ko.tengkiu tengkiu

mr.syazwan said...

xpe2 haku suke...

teruskan BERFUUYOOOOO

ehehehhe

FaizalSulaiman said...

mr.syazwan----)hehehehehe..tau takpe.memang stalk blog lain2 ni sgt2 la FUYOOOOOOOOOOOOO

Kuwe said...

kemah keming.
kawe minat stalk blog ore tino. Nok tengok dio dok wak gapo seney. Nok stalk tokleh komen, takut brigak. dok sedap laa.

Mr.Homosapiensz said...

ok per stalk...tandanya kita concern pasal blogger tu kn....

p/s: ko memang komentator setia blog aku...huhu..terharu~~~

Nazz@Purple said...

Faizal..setuju! =)

Faz Nandra said...

blogger baik hati macam dato' ni yang kita mahu... hehe=)yayay ^-^ sebab tu jenjalan ke sini satu kewajipan buat faz.. lalalala

siti azizah Sang Pencinta said...

setiap hari akak jadikan blog awak blog wajib baca. selain kak yati berahim, blog awak ada dlm list paling atas. gaya penulisan seolah saya cakap ngan awak itu yang membuatkan saya jatuh hati dgnnya. teruskan update k..

FaizalSulaiman said...

Kuwe ---)bereh boh,biasa la ore jate semat pe demo ni,hehehehe..kawe dok bace cerita demo neh, we. selamat hari raya deh

FaizalSulaiman said...

Mr.Homosapiensz ----)hehehe..teruskan menulis mal.aku sentaisa datang membaca sambil tinggal komen ya:)

Parkcheek Chun Li said...

ko slalu stalk pakcik....pakcik g mandi pon ko stalkk

FaizalSulaiman said...

Nazz@Purple--)Nazz setuju yg mana ni?Faizal stalker yer?waaaaaaaaaa

hehehe

FaizalSulaiman said...

Faz Nandra ---)thanks datin faz:) faizal akan selalu baca entry faz:)

FaizalSulaiman said...

siti azizah Sang Pencinta ---) Terima kasih kak;) sukanya.hehehehe

saya akan update selagi terdaya:)

FaizalSulaiman said...

Parkcheek Chun Li ---)haippp shyyyy jgn biatu sini.lalalala

ps: ko kan..saje jer:PP

Faizal@PeJAY said...

ko mmg paling 1st..kena wat ptandingan nie..haha

mR.sYaH said...

syah pun suka baca blog FS.. tmbh2 klu ada cerpen.. heheh..

FaizalSulaiman said...

Faizal@PeJAY ---)hahhaa..memang. ko buat.melancong ke gold coast, ok?haha

FaizalSulaiman said...

mR.sYaH ---)Thanks syah!hehe

keep reading ok:)

Lady Waleane said...

ko memang rajen melawat blog kitorang.. hehe..mekaseh yek sebab rajin komen ;)aku ni menulis merapu meraban jek. ;p

FaizalSulaiman said...

Lady Waleane ---)heheh..merapu meraban pun aku baca okies:)

epol said...

ouh baru nak mengomen..haha nway thanx bro u r the most commentator at my blog..hurray :D

maybe diorg bukan stalk kot..diorg lagi suka jadi silent reader..mmg x syok kalo wat entri tapi xde org nak komen..haha

**blog sy mmg xde org komen sbb tak menarik agaknye..kui3

FaizalSulaiman said...

epol---)hahaha..masalahnya aku la yg kena ckp "stalker' tu.malu siut. so inilah entry penjelasannya. bukan nak hendap pun, aku cuma nak baca entry je,huhu

ala, kalu ko update kan, bro, takde masalah la,aku akan tetap membacanya.hihihi

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
The views of the writer are his own, and do not in any way reflect the views on other sites affiliated with this site, the staff involved with the site, or any other members of this site. It is your OWN RISK by reading all the entries. Please noted that all works inclusive short story and online novel in this site are written by the writer. You may share all the articles, but you've must consult with the writer.
Any inquiries, feel free to email the writer on faizalsulaiman85@gmail.com
ALL RIGHTS RESERVED

My other site: TUMBLR