Friday, September 24, 2010

SEMALAM..DISAKITI


Salam Syawal.

Masih beraya ke? Hi hi hi

Raya sebulan hokey!

Semalam dapat wake up call untuk membuat observation student praktikal. Supposedly Jumaat, tetapi ada masalah paring grup, so aku kena pergi all of the sudden pagi Khamis.

Maaflah jika komen2 entry semalam lewat membalasnya.

Salah seorang student aku praktikal di UTM Skudai.

Aku pun apa lagi!


Tak pernah lagi masuk Uni tu ok. Nama je orang Johor. Belajarnya jauh. kat tempat orang. Merantau la katakan...hehehe..Tak pandailah nak masuk UTM:)

Masuk2 je, terkenang balik zaman belajar di UiTM dulu. Bawak beg..bawak buku, buat discussion, naik bus..pergi kelas..hehehe

Seronok!

Prasarana UTM plak memang sangat terbaik. Kagum, sebagai sebuah IPTA tempatan yang memang sangat unggul di Malaysia:)

Sebenarnya, masa entry ni ditaip, aku sedang layan lagu sebenarnya. Yaa lagu fevret jugalah. hi hi hi..

Hati yang kau sakiti? Boleh?hehehehe. Berulang kali layan. Entah kenapa, tak tahu. Takde motif owh.

Memang tengah sakit pun. Peluang yang dah diberi sudah habis. Eh tak larat la nak menyakitkan hati sendiri. Bye2:)P

Mood nak pi tengok Magika je neh!

21 comments:

s a r a rusydin said...

best kan UTM skudai?heee :D

FaizalSulaiman said...

s a r a rusydin --)hehehe..ha'a.semalam melilau jugak,,mana tau jumpa sara:))

Muhamad Zaki Zafir said...

hati yg kau sakiti?
ehem2.. :D

FaizalSulaiman said...

Muhamad Zaki Zafir---)ahem ahem ahem uhuk uhuk (terbatuk plak)hehehe

Pencacai Alim said...

Best ke UTM Sekudai?

FaizalSulaiman said...

Pencacai Alim---)setakat mata kasar aku tengok, best lah. Sangat besar. Masa aku gi lak takde jam lagi.Maybi aku gi bukan peak hour and 'rumah tamu' dan 'rumah kelamin'nya sangat cantik owhh

bardboo said...

lar..tajuk entri lain, isi lain..hehe..eh tmpt cik abg aku blaja dl tu..

FaizalSulaiman said...

bardboo ---)bukan selalu bard aku wat camni.hahahahahahaha..ouh bang karim belajar sini ya?beso doh tempatnya

Mr.Ix said...

pernh gak masuk UTM skudai ni..hntr kwn kpd kawan aku dn kawan aku jupe ex-gf dia...naik kancil dari trganu ke johor..hahhah..mmg adventure gak.

FaizalSulaiman said...

Mr.Ix ---)wohhh gilos jauh tu.hhehehehe..

ps:awek dia cun tak?hahahaha

apik pehe said...

boh..ati aku pon saket jugok ni

FaizalSulaiman said...

apik pehe---)saba molek deh boh..jumaat harini.hihi

seri said...

tgh pesta konvo kat utm. faizal sempat singgah x?

FaizalSulaiman said...

seri---)sempat seri.singgah kejap,hehehehe

cik_sue said...

knp faizal?ada org sakitkan hati ker masa pi tu? hehehehehe...ciannnnyer

FaizalSulaiman said...

cik_sue ---)haipp mana ada kak su.tak bek owhh fitnah.hihihi

mR.sYaH said...

dlu aim nak masuk utm tp xde rezeki.. hmm..

FaizalSulaiman said...

mR.sYaH ---)takpe syah.skunk da masuk U pon okay lah tu:)belajar baik2 kemudian dapat kerja ok!

iyllienaz said...

nak tgok magika juga..jgn lupa ajak ye..

FaizalSulaiman said...

iyllienaz--)mesti best wehh

Nazz@Purple said...

dgr lagu sedih..ade kaitan ke ngan lagu..heheheh..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
The views of the writer are his own, and do not in any way reflect the views on other sites affiliated with this site, the staff involved with the site, or any other members of this site. It is your OWN RISK by reading all the entries. Please noted that all works inclusive short story and online novel in this site are written by the writer. You may share all the articles, but you've must consult with the writer.
Any inquiries, feel free to email the writer on faizalsulaiman85@gmail.com
ALL RIGHTS RESERVED

My other site: TUMBLR