Friday, September 10, 2010

KOMIKA RAYA

Salam Lebaran

Petang2 dengan tetamu datang ke rumah, kalian melayan, sambil buka2 blog aku ni, leh la baca komik raya dua beradik Akmal X dan Zikry Y yang tersekat di Planet Hitam dan cara mereka nak pulang beraya di planet asal mereka--menggunakan magic wand dari Sekolah Sihir Hogwarts

ps: Karakter dan cerita tak ada kena mengena untuk mereka yg masih hidup ataupun yang telah meninggal dunia.

Jom kita tengok!













Korang agak budak berdua tu sampai ke tak ke planet tempat tinggal diorang?

Opkosla tak sampai!

Sebab wand magic tu hilang power dia masa kaki budak2 tu dah naik dua sentimeter dari tanah. hahaha..kesian kesian

Last sekali, budak2 ni diambil oleh pasangan melayu sebagai anak angkat dan mereka mulai mengenali ketupat, rendang, baju melayu juga duit raya!

Happy betul dorang duk Planet Hitam yang ghope ghopenya adalah planet bumi. Mereka menggelar planet hitam kerana mereka tersesat di waktu malam.

Apa daa..telenovela sungguh!

Apa2 pun. terima kasih kalian sebab membaca. Terlepas yang lain, boleh aje kilik pada button Syukra Ramadhan Taqbir Syawal kat atas tu ya.

Malam Ini: Pembongkaran Eksklusif Jilbab Chendana.
Dua penulis bersatu kembali menceritakan saat perkenalan mereka dan bagaimana tercetusnya idea pembikinan seram-romantis Loro:Jilbab Chendana. Jangan lupa, malam ini jam 8:08 malam

2 comments:

Mr.Homosapiensz said...

lawa2 je pic yg ko amik...membuatkan aku jeles...ko guna kamera jenis per yer....huhuhuh

FaizalSulaiman said...

Mr.Homosapiensz ---)hehehe..mal aku guna kamera digital olympus.pastu aku edit guna picassa ngn photoscape!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
The views of the writer are his own, and do not in any way reflect the views on other sites affiliated with this site, the staff involved with the site, or any other members of this site. It is your OWN RISK by reading all the entries. Please noted that all works inclusive short story and online novel in this site are written by the writer. You may share all the articles, but you've must consult with the writer.
Any inquiries, feel free to email the writer on faizalsulaiman85@gmail.com
ALL RIGHTS RESERVED

My other site: TUMBLR